PALS - Production Audio Light Services VOF

Nudepark 124 6702 DX Wageningen palsvof@gmail.com Rob: 0652642180 / Joep: 0641014237
Geluid en licht voor live-muziek met creativiteit en binnen het beschikbare budget.

What we do Share


Met PALSvof proberen we aan te sluiten bij jou als klant:

In overleg geven we technisch en inhoudelijk invulling aan jouw ideeŽn.
We willen graag in een langdurige, duurzame samenwerking proberen elk festival of voorstelling te verbeteren en te ontwikkelen. Samen en op een manier die past bij de sfeer en de budgetmogelijkheden van de organisatie.
Hierbij zetten wij steeds onze ervaring en routine in, zonder daarbij een frisse kijk op nieuwe ideeŽn en mogelijkheden te verliezen.

Vrijwilligers organisaties en stichtingen geven we graag professionele ondersteuning en advies om hun festival en concert activiteiten tot een succes te maken.
PALS helpt het hele concept rond het evenement te ontwikkelen op basis van de ideeŽn die op tafel komen. In het voorbereidende traject is er aandacht voor belangrijke zaken als veiligheid, communicatie, draaiboeken en terreinindeling. Bij de uitvoering draagt de vrijwilligersorganisatie het festival en zorgen wij voor geluid, licht en alle logistiek op en rond het podium.

Professionele organisatoren bieden we service op het gebied van de technische productie. Naast "licht en geluid" verzorgen we bijvoorbeeld ook de technisch inhoudelijke communicatie met de bezoekende acts. Door onze jarenlange ervaring met internationale artiesten komen we altijd tot een succesvolle oplossing binnen de mogelijkheden van de geboden situatie.

Artiesten nemen we graag de zorg voor technische zaken uit handen. Naast communicatie over de techniek, riders en technische lijsten zetten wij onze kennis en kunde in voor het best mogelijke geluid en beeld in elke situatie. Zo kan je je als artiest vol vertrouwen concentreren op de show, de muziek en het publiek.

Who we are Share

Een club enthousiaste mensen die allemaal van hun passie hun beroep hebben gemaakt.

In de voorbereiding gebruiken Rob Goedee en Joep Hendrikx hun jarenlange ervaring om de plannen uit te werken. Audio, licht en technische productie: Samen komen we zeker tot een mooie oplossing!

Bij de uitvoering van alle audio en licht producties maken we gebruik van de kracht van de mensen uit ons netwerk. De meeste van hen hebben via KBL (kabouterlicht) in de jaren '80 en '90 hun weg in de "live muziek" gevonden. Dankzij de veelzijdigheid van deze ZZP'ers bied ons bedrijf een brede kennis en ervaring met een groot enthousiasme. Iedereen doet precies wat hij of zij altijd heeft willen doen

Why PALS? Share

Enthousiasme: Wij werken met enthousiasme aan het succes van jouw show of festival
Professionele kennis en ervaring delen we graag om bij te dragen aan het succes van onze klanten.
De juiste oplossing voor het beschikbare budget om te zorgen dat het maximale resultaat binnen de gegeven mogelijkheden wordt gerealiseerd.

PALSvof is een kennis gedreven organisatie met een grote diversiteit aan mensen en informatie. Onze ervaring en routine zitten daarbij niet in de weg van een frisse blik op de situatie. Iedere keer opnieuw zetten we ons voor 100 procent in want: ďWe are only as good as our last show.Ē Een concert of voorstelling is voor het publiek een unieke eenmalige gebeurtenis. Een gaaf concert of festival hangt niet af van een merknaam op de speaker, mengtafel of het type lampen, maar van de mensen die aan de show werken.

© 2015 - PALS VOF